پروتئین و بیماریها
پروتئین و بیماریها جزو مواردی هستند که دیگران در مورد آن اطلاعات کمی دارند. در واقع اطلاعی ندارند همانطور کمبود پروتئین میتواند باعث بیماری شود، پروتئین بیش از حد نیز میتواند باعث بیماریهای مختلف شود. در این پست در مورد رابطهی پروتئین و بیماریها بیشتر میتوانید بخوانید.
در مورد پروتئین و آمینو اسیدها از اینجا بخوانید.
بیماری قلب و عروقی
طی تحقیقات بدست آمده توسط دانشگاه سلامت عمومیهاروارد، خوردن حتی مقدار کمیاز گوشت قرمز، مخصوصا گوشت قرمز فرآوری شده، به طور منظم باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی و خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی و یا دلایل دیگر میباشد .
در مقابل، میتوان به جای گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده از گوشت قرمز از دیگر منابع پروتئینی سالم رو اورد که این خطرات را کاهش و از بین ببرد.
دیابت
وقتی صحبت از خطر ابتلا به دیابت میشود، کیفیت پروتئین مهم تر از مقدار پروتئین است.
تحقیقات اخیر نشان داده، کسانیکه در رژیم غذایشان گوشت قرمز موجود است، بخصوص گوشت قرمز فرآوری شده، بیشتر در خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ از کسانی هستند که اغلب گوشت قرمز یا گوشت قرمز فرآوری شده مصرف میکنند میباشند.
پوکی استخوان
هضم پروتئین باعث آزاد شدن اسید در جریان خون میشود که معمولا بدن این اسید را با کلسیم و دیگر عوامل سازنده خنثی میکند. خوردن مقدار زیادی پروتئین نیازمند مقدار زیادی کلسیم است و باید به یاد داشته باشیم که، اگر سطح کلسیم در بدن کم باشد، بدن، کلسیم موجود در استخوان را استخراج و به خون منتقل میکند.
مصرف پروتئین بالا به از دست دادن کلسیم از طریق ادرار شناخته شده است. رژیم غذایی گیاهی که پروتئین کافی ارائه میدهد، میتواند به کمک در برابر پوکی استخوان کمک کند. غذاهای گیاهیای مانند: سبزیجات برگ سبز (کلم پیچ، اسفناج و …)، لوبیا، برخی از دانهها و مغزها، آبمیوههای غنی شده، غلات صبحانه و شیر غیر لبنی (مانند شیر بادام، سویا و …) غنی از کلسیم هستند.
ترجمه: حمیدرضا اردکانی
منبع: https://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/what-should-you-eat/protein
دیدگاه خود را ثبت کنید