۱۰ اسنک وگن برای بعد از تمرین
اسنک وگن برای بعد از تمرین بسیار متنوع است و با کمی خلاقیت و جستجو، میتوانید اسنکهای بیشتر و متنوعتری پیدا کنید.
پست «ورزش در گیاهخواری و بهترین زمان تغذیه برای ورزش» رو از اینجا میتونید بخونید.
۱) اسموتی میوه با شیر سویا و یا دیگر شیرهای گیاهی و چند قاشق غذاخوری ماست سویا یا نارگیل
۲) یک تکه نان کامل (نانی که از غلات کامل یا از چند دانه باشد) با کره بادام زمینی طبیعی
۳) مقدار کمی آجیل یا میوه خشک شده
۴) توفو و سبزیجات تفت داده شده با کمترین مقدار ممکن از روغن
۵) یک کاسه کوچک نخود پخته شده، لوبیا چیتی پخته شده یا دیگر لوبیاها
۶) عدسی (با قارچ و سیب زمینی)
۷) سالاد و هوموس
۸) جوی پرک با شیر سویا، دانه چیا، مقداری آجیل خرد شده و مقدار توت
۹) برگر عدس (۳ الی ۴ عدد)
۱۰) خوراک لوبیا
طرز تهیه برگر عدس
مواد اولیه:
- ۱ فنجان عدس پحته شده
- ۲/۱ فنجان آرد سوخاری
- ۲/۱ قاشق چایخوری نمک
- ۲ عدد هویج پخته شده
- ۲/۱ فنجان جوی پرک
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
- ۱ پیاز بزرگ
- ۱ قاشق چایخوری سس سویا
- فلفل و دیگر ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱) هویج پخته شده را بصورت مکعبهای کوچک خرد کرده و کمی تفت دهید.
۲) پیاز را خرد و سرخ کنید تا طلایی شود، سپس زردچوبه و هویج را با آن اضافه کنید.
۳) همه مواد را در غذا ساز ریخته و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
۴) مواد خود را به حالت دلخواه در کمی روغن سرخ کنید.
پ.ن ۱: این دستور بین ۸ تا ۱۰ عدد برگرد میشود.
پ.ن ۲: میتوانید برگر عدس را با گوجه، کاهو و سبزی تازه به حالت ساندویچ میل کنید.
مترجم: حمیدرضا اردکانی
دیدگاه خود را ثبت کنید